BREEZE GROUP - ROMANIA Produse Servicii Preturi Despre companie Pentru Distribuitori Contact

 

 

ICON series

 

Image0019 Image0056


 

Broshura BREEZAIR ICON Series. Fisier PDF

 

 

 

 


MODEL ICON 210 - varful de tehnologie

 

Descriere:


Image0046 FILTRE CHILLCELL
Filtre speciale, cu durata mare de viata, construite dintr-un material stabil sub actiunea razelor UV si rezistent 100% la coroziune; rigide cand sunt ude si concepute pentru o saturatie maxima de apa.

 

Image0047 POMPA TORNADO
Ultrarezistenta, facuta pentru utilizare de lunga durata, extrem de puternica. Poate functiona in conditii extreme. Motorul ei puternic furnizeaza un volum constant de apa de-a lungul unui interval cu tensiune fluctuanta, iar axul sau inoxidabil ii asigura o protectie impotriva coroziunii.?

 

Image0048 VALVA ELECTRONICA DE DRENAJ
Protejeaza sistemul prin golirea intregii cantitati de apa din rezervor in timpul perioadelor lungi de nefunctionare, acesta mentinandu-se curat si lipsit de bacterii. Totodata sarea si alti contaminanti de natura solida sunt periodic spalati si eliminati din rezervor, asigurand astfel calitatea apei.

 

Image0049 SISTEM DE DISTRIBUTIE A APEI ANTICOLMATARE
Pentru a optimiza distributia apei si saturarea filtrelor.

 

Image0050 VENTILATOR CENTRIFUGAL foarte puternic si silentios

 

Image0051 MOTOR HUSHPOWER
Sistem revolutionar controlat electronic pentru o eficienta optima, silentios si foarte eficient. Permite reducerea energiei consumate in functie de viteza de functionare. Rezistent la coroziune. Este combinat cu un ventilator ultrasilentios care raspunde in functie de dimensiunea tubulaturii si presiune pentru a furniza fluxul optim de aer.

 

Image0052 BLOC DE COMANDA DIGITAL
De ultima generatie, dotat cu procesor pentru a asigura o functionare optima continua. Analizeaza constant calitatea si consumul apei, dar si eficienta sistemului.

 

Image0053 PANOU INDUSTRIAL DE CONTROL + SMART HUB
Permit controlul avansat al sistemelor. Combinatia de panou de control + smart hub permite controlul simultan pentru un numar de pana la 41 de echipamente. Cu senzori de temperatura si umiditate, iesiri pentru alte echipamente si display-uri, timer, optiune de control total si partial a umiditatii.

 

Image0054 CARCASA PERMATUF
Garantata 25 ani impotriva coroziunii. Structura stabilizata de polimeri rezistenti la UV.

 

Image0055 TELECOMANDA

 

 

                                            ©2005-2009 BREEZE GROUP. Toate drepturile sunt rezervate.