BREEZE GROUP - ROMANIA Produse Servicii Preturi Despre companie Pentru Distribuitori Contact

 

 

Aeroterme Generatoare aer cald Automatizare Boilere CTA Climatizare Convectoare Chillere Centrale termice Cazane ICI Caldaie Difuzoare aer Dezumidificatoare Evaporative Panou tip ALP Pompe de caldura Perdele aer Panouri solare Purificatoare aer Pompe circulatie Precizie Rooftop Recuperatoare Schimbatoare caldura Tubulatura flexibila Tratare apa Ventiloconvectoare Vase expansiune Vase acumulare Ventilatii Izolatii Filtrare Umidificatoare Radiatoare electrice

ICI Caldaie

 

Image0013 ICI CALDAIE - Italia

 

 

ICI CALDAIE S.p.A.,infiintata in 1958,este azi in fruntea  sectorului  de incalzire, datorita cercetarii si dezvoltarii  generatoarelor de caldura de mare fiabilitate ,mereu in pas cu evolutia tehnologica

Experienta cumulata de-alungul anilor,a permis intreprinderii implementarea know-how -lui astfel consolidat,in proiectarea si realizarea  generatoarelor de aburi industriali,sector  in care  fabrica ocupa o pozitie de lider,cu privire la  cazanele  civile si de perete.

 

Azi ICI CALDAIE S.p.A. isi propune pe piata de desfacere italiana  si  a altor tari , sa vina cu o gama de produse complete :
Cazane murale pe baza de gaz  cu puteri de la 20 la 30 kW.
Cazane civile ... din otelcu puteri  de la 20 la 4000 kW ( cu flacara inversa,3 treceri de fum,joasa temperatura si condenstie).


Generatori de caldura industriali (abur, ulei diatermic apa supraincalzita).

Fiecare proiect este urmarit de Biroul Tehnic dotata cu moderne softuri CAD legate in retea; la pregatirea prefabricatelor se foloseste laserul si utilaje programabile p.l.c.; sudura perfecta a elementelor e asigurata de utilaje  moderne si fiecare cazan in parte este supus  unui control riguros de conformitate care ii certifica fiabilitatea.

 

Dezvoltarea de noi produse,adecvate intotdeauna normelor europene in materie de consum si emisie,este incredintata unui laborator de Cercetare si Dezvoltare dotat cu aparatura moderna pentru verificarea afidabilitatii si randamentelor cazanelor.Toate modelele produse au obtinut marca CE.

 

In1993 l'ICIM (Istituto di Certificazione Industriale per la Meccanica)a certificat Sistemul Calitatii a ICI CALDAIE S.p.A. in acord cu normativa italiana,europeana si internationala UNI EN 29002 (IS0 9002); in iunie  2002  BVQI (Bureau Veritas Quality Insurance) ii confera lui  ICI CALDAIE S.p.A. certificarea ISO 9001/94 si in aprilie  2004 certificarea ISO 9001/00.

 

Conditiile de mare competitivitate a pietei,eliminarea barierelor vamale si exigentele mereu mai orientate la standarde inalte de calitate,au determinat  ICI CALDAIE S.p.A. sa dezvolte  o noua cultura a calitatii, cu convingerea ca satisfacerea necesitatilor clientului este conditia indispensabila pentru progresul intreprinderii.

 

Certificarea Sistemului Calitatii  reprezinta recunoasterea eforturilor depuse si semnaleaza pietii conformitatea cu normativele internationale a metodelor adoptate de  ICI CALDAIE S.p.A. pentru asigurarea calitatii.

 

 

 

 

 

                                            ©2005-2009 BREEZE GROUP. Toate drepturile sunt rezervate.