BREEZE GROUP - ROMANIA Produse Servicii Preturi Despre companie Pentru Distribuitori Contact

 

 

Evaporative

 

 

SISTEME EVAPORATIVE DE RACIRE A AERULUI

 

Image0016

 


PREZENTARE COMPLETA SISTEME EVAPORATIVE BREEZAIR. fisier PDF


Site dedicat sistemelor evaporative: www.breez.ro

 

BREEZAIR Sisteme evaporative de racire aer comerciale si industriale.

 

Marca de renume BREEZAIR, cu aplicatii largi destinate atat spatiilor industriale sau comerciale, cat si celor rezidentiale.


Sistemele evaporative de conditionare a aerului sunt folosite de foarte multi ani in zone geografice cu temperature ridicate, precum SUA, Australia si Orientul Mijlociu. In ultima perioada, ca efect al incalzirii globale, utilizarea evaporativelor ca solutie eficienta de climatizare in tarile din Europa este din ce in ce mai raspandita. In conditiile in care in Romania, conditionarea spatiilor reprezinta o cheltuiala substantiala, incepand cu momentul achizitiei, continuand cu functionarea si terminand cu mententanta si service-ul unor sisteme racire a aerului, se remarca o tendinta acuta de gasire de alternative functionale, dar ieftine.

 

UNDE SE APLICA?


Oriunde A.C. este o solutie tehnica eficienta, dar scumpa;
Oriunde A.C. nu este o solutie eficienta ;
Ideal pentru climatizarea spatiilor largi;
Fabrici, depozite, spatii productie, sere, ferme, garaje, spalatorii, brutarii, bucatarii industriale, restaurante, cluburi, discoteci, sali de sport, piscine, cinematografe, biserici, case de locuit etc.
 
AVANTAJELE SISTEMELOR EVAPORATIVE


Aducand aer proaspat din exterior, sistemele evaporative ofera avantaje benefice sanatatii, in comparatie cu aerul conditionat care recircula acelasi aer inchis si uscat de nenumarate ori.
Aerul exterior contine praf si polen. Sitemul evaporativ fitreaza aerul preluat din exterior, indepartand particulele de praf si polen. Filtrele de racire retin cea mai mare parte din aceste particule, care sunt spalate si duse la fundul bazinului de catre apa care circula.
 Sistemele evaporative nu usuca aerul precumm sistemele de aer conditionat si nu solicita o structura etansa a incaperii.
Instalarea sistemelor evaporative costa peste 50% mai putin decat sistemele pe baza de freon.
Costurile de functionare sunt cu pana la 90% mai mici decat sistemele de aer conditionat.
Sistemele evaporative nu utilizeaza gaze daunatoare mediului inconjurator.
Usile si ferestele poti fi lasate deschise fara pierderi de eficienta in racire.

 

Toate produsele importate de catre BREEZE sunt disponibile si in cel mai mare magazin On-Line de produse HVAC - AirGuru.ro

 

 

                                            ©2005-2009 BREEZE GROUP. Toate drepturile sunt rezervate.